Share your travel experience!

Saturday, July 19, 2008

Selling computers

My auntie is selling 10 computers. So, I guess for those who want to start an internet café business these computers would be a good deal. The details are like below:

- CPU AMD SEMPRON 2800 S745
-MB AMD ASUS KBV - X SE
-VGA ATI RADEON R9550-D3GT 256 MB 128BITS
-HDD 80GB 7200 RPM SATA WD800JD/PD
-RAM DDR KINGSTON 512MB PC3200
-ATX CASING P4
-ACC FAN CASING
-FDD 1044MB ALPS


For more info and price kindly contact her:
Name: Nora
Contact number: 014-2236454

p/s: The computers are in Muar.

11 comments:

  1. alaaa jauhnyer in MUAR....hujung ke hujung nih..

    ReplyDelete
  2. Haha. Kalau nak beli bagi tau jer... kita pilih tempat nak jumpa, aku bawa ke situ.

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    meh send tender ke JB sini..
    :))

    dah dekat tuh..

    ReplyDelete
  4. Gossip - New lappy? MacBook Air please ;)

    Nikli - Muar dengan JB jauh le... macam KL ke JB je... hehe. Hari tu aku naik bas dari muar ke JB dalam 2 jam dan yang pelik masa balik dari JB ke Muar 3 jam plak... naik bas yang sama Mayang Sari... cuma jalan pegi dan balik tak sama! Try tanya2 orang sana kalau ada yang berminat kasi tau okek

    ReplyDelete
  5. mak aii...jauhnya..

    hehhe hehhe

    ReplyDelete
  6. Jangan risau pasal kos penghantaran ok? Yang penting nak beli je :)

    ReplyDelete
  7. thanks for the info about the book, really appreciate it. Your auntie selling 10 coms? Thats cool.

    ReplyDelete
  8. yeah, selling 10 computers at one go! :) good deal... indeed.

    ReplyDelete
  9. AMD technology? brapa harga dier nak taruh ni... gua dekat jer ngan MUAR...

    ReplyDelete
  10. Ya... Zam aku dah email kat ko detail.

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...