Share your travel experience!

Sunday, January 17, 2010

Entri Percubaan

Entri pertama di dalam Bahasa Melayu. Aku memilih Bahasa Melayu pula untuk entri kali ini, dan mungkin untuk entri-entri yang seterusnya memandangkan ramai pembaca adalah dari Malaysia.

Mungkin akan diubah kembali ke English, atau tidak, anda yang tentukan :)

Soalan: Adakah anda mahu entri-entri selepas ini ditulis di dalam Bahasa Melayu, atau English?

32 comments:

  1. good try bro...
    dun mind either in Malay or English....

    erk888.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. deus - jadi nak yang mana? :P

    ReplyDelete
  3. Faisal!

    Both? I am thinking of writing in Malay too, but as I said over and over again, I am not that confident writing in Malay. Maybe one day, i will find the courage to write in malay. Perhaps.. Perhaps.. Perhaps.. :)

    ReplyDelete
  4. blue - i want to give myself a try :P nak tengok macam mana. tambahan, maybe boleh naikkan "pendapatan" :)

    ReplyDelete
  5. english please :)

    ReplyDelete
  6. inah - english ek? :) hmm.

    ReplyDelete
  7. haha...pendapatan aper tu ye???

    ReplyDelete
  8. Anything will do bro! :p

    ReplyDelete
  9. Anonymous7:52 PM

    Amiable fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.

    ReplyDelete
  10. Stay true to yourself and be natural. We relate to you. Multi-language blog is fine but for each post is one language. Jangan rojakkan dan rosakkan.

    Keep blogging and sharing. We look forward to hear more of your stories.

    ReplyDelete
  11. i was like.. whose blog is this? lol
    write in whichever language you prefer :D

    it's cool both ways hehe

    ReplyDelete
  12. ocean - saya akan cuba yang terbaik, tidak kira dalam english mahupun bahasa melayu. saya cuma ingin lihat respon dari pembaca, apa yang lebih disukai pembaca :)

    terima kasih di atas sokongan anda.

    ReplyDelete
  13. adila - hehe dila, saja hendak cuba tulis dalam bahasa melayu. cuma takut ayat terlalu skema :)

    bahasa yang akan digunakan, tidak akan berbunga mahupun klasik sebab tak pandai berbunga-bunga ni :)

    ReplyDelete
  14. najiah - pendapatan? eh?

    ReplyDelete
  15. tekkaus - do support me anyhow :)

    ReplyDelete
  16. bro..english la...even wa komen dlm BM, tapi wa learn dr ape lu tulis..

    ReplyDelete
  17. hana - disebabkan ramai yang nak dalam english. akan diubah kembali kepada english mode :)

    ReplyDelete
  18. either one, I'll always be here. ;)

    ReplyDelete
  19. cahaya - i got problem to comment on yours. why eh?

    ReplyDelete
  20. hehe...x kisah lah malay or english janji u got post something..yg we all always wait for it...

    ReplyDelete
  21. hi Faisal!

    it's been a while eh?

    :P

    ReplyDelete
  22. norjan - thanks for the support :)

    ReplyDelete
  23. fara - hey! where have you been?

    ReplyDelete
  24. i lurve both languages just the same, so either one i won't mind ;)

    ReplyDelete
  25. insomniac - auw! you are lovely ;)

    ReplyDelete
  26. Boleh alternate tak? Sate post BM, post yang kedua English, post ketiga BM, dan seterusnya...: )

    ReplyDelete
  27. Satu, bukan sate, haha! Typo : )

    ReplyDelete
  28. foong - haha you hungry? :P since many people vote for english. i think, i will write in english :)

    ReplyDelete
  29. campur campur lah... aka kala english... ada kala BM...

    ReplyDelete
  30. zewt - nanti orang panggil rojak :P

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...