Share your travel experience!

Wednesday, January 20, 2010

Nuffnang?

I don’t understand how it works, really. My friends told me that he click the ads few times. But when I see the “Earning” in their website, I gain nothing but RM0.00.

Anyone can explain how it works and why I didn’t get any cent?

18 comments:

  1. hehehehe..this is the same prob n situation i've faced when start to add in the nuffnag ads in my page..hehehe senang ja lah cara dia bkeja tu..by the time u post new entry..u can find ads in ur page too..then try to click at that ads..when u log in to ur nuffnag site..go to earning..they have the time period for a ads to be in ur page..then they will count the ads by how many clicking..that's all

    ReplyDelete
  2. I pun tak tahu how it works. Tapi orang lain dpt beratus2.

    ReplyDelete
  3. norjan - how many click for 1 cent?

    ReplyDelete
  4. If you're a glitterati, 1 click is about 25cent.

    ReplyDelete
  5. cahaya - mana tahu kan, boleh dapat rm500 sebulan haha

    ReplyDelete
  6. iesha - i am, but why no cent given to me? :(

    ReplyDelete
  7. that, im not very sure, sorry. you have to ask the experts. hehe.

    ReplyDelete
  8. which is why i left them ages ago...

    ReplyDelete
  9. zewt - but some people really make money :(

    ReplyDelete
  10. klu u're glitterati per click is 25cent...sabar lah sure dapat kumpul duit nanti...know something...hehe i was waiting for my nuffnag cheaque...:p

    ReplyDelete
  11. norjan - da dapat rm50 ke atas ke? adus tak jalan ni :(

    ReplyDelete
  12. hehehe..lebih kurang camtu lah..klu x mau check out amount tu still leh kumpul..smp brapa pun ok..n now cepat2 dok tunggu utk 2nd cheaque pula..heheh dulu masa 1st tu i pun memang sedih camni jugak..x apa slowly..sure pasni jalan laju ni coz dia tu ramai follower..x cam kita ni..

    ReplyDelete
  13. Well...it will take time for the money to show up. Just like what they said..you have to wait bro. :)

    ReplyDelete
  14. it's about time
    but it's about effort too.

    aku tengok orang yang dapat income banyak dari nuffnang rata rata buat entri pasal gosip dan isu semasa yang panas..

    tapi tu lah,konsep blog aku bukan macam tu..

    iklan tu aku letak jer,tak harap apa apa..haha

    kalau ada then rezeki.takder pun aku tak kisah sebab tu bukan tujuan aku berblog.

    tapi kalau ada cara boleh dapat income raus ratus bulan bulan why not kan..

    sapa tanak duet..haha

    ReplyDelete
  15. norjan - masalahnya tak jalan langsung. tu yang pelik. macam nak buang pun ada, sebab geram.

    ReplyDelete
  16. tekkaus - i have deleted the old one, and now put a new one. rating back to zero. damn.

    ReplyDelete
  17. axim - ko pernah dapat tak? best gak kan even rm50. duit buta! :)

    isu aku panas tak? haha.

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...