Share your travel experience!

Sunday, February 14, 2010

Old Town

I went to Old Town, just now. I thought on CNY it will be empty. I was wrong. It was almost full!

We ordered Curry Mee, Nasi Lemak Special and White Coffee Gao (cold).

Many people claim that the taste is exactly the same with hawker foods outside, some hawker foods even much better than the foods in Old Town. But, wonder why Old Town never empty? :) Maybe because of the decoration? Good place for a discussion and chit chatting? Even a good place for surfing? :) You answer me.

Enjoy the picture ya.

IMG_0518 IMG_0524 IMG_0522 IMG_0523

HAPPY HOLIDAY!

33 comments:

  1. yummy..yummy... td jalan2 dekat jaya Jusco pun sesak... macam tak raya jek..hihi...=)

    ReplyDelete
  2. najiah - hehe. sesak tu yang bosan kan :( shopping ek?

    ReplyDelete
  3. kalo pi old town i mesti order hor fun or nasi lemak rendang..yummy..

    tp die punya curry mee pun besh gk

    ReplyDelete
  4. happy holiday!

    p/s : lama xmkn nasik lemak. hehe

    ReplyDelete
  5. wahidah - hehe hor fun dia sedap! :)

    ReplyDelete
  6. eisha - happy holiday to you too :) nasi lemak, sedap!

    ReplyDelete
  7. Honestly I love the atmosphere in old town. Very warm and comfortable. :)

    Happy Holidays to you too bro.

    ReplyDelete
  8. mmg sedap. ape2 je mknn yg ade lemak mesti sedap. haha

    ReplyDelete
  9. lama x mkn kat old town...!!!

    ReplyDelete
  10. tekkaus - yeah me too :) but sometimes i wish they close the door so that i can enjoy the aircond haha

    ReplyDelete
  11. eisha - penuh kolestrol :P

    ReplyDelete
  12. norjan - haha tepi ofis je kan?

    ReplyDelete
  13. I love the western platter and rut beer float! Yummy! Happy holiday to you Faisal!

    ReplyDelete
  14. bcd - oh same like sister. she told me root beer float is good. next time, i'm going to try it :)

    happy holiday bcd :)

    ReplyDelete
  15. nasi lemak old town memang rockzz!

    ipoh mali mesti kena layan white coffee

    ReplyDelete
  16. meo - haha white coffee paling best kan :) ramai suggest root beer float. nak kena try juga ni.

    ReplyDelete
  17. tepi off pun...xkan nk p ari2 kot..geng2 semua x mau p so x leh lah p...huhu

    ReplyDelete
  18. noorjan - haha! pi try egg noodle bbq chicken... sedap giler! cina panggil wantan mee je tu.

    ReplyDelete
  19. This is me & Gjie's faveret place. Nak tahu nape? Cuz soft boiled eggs dia - perfect! dah tu siap cabutkan the shell for us lagi. Tak yah nak panas panas and comot comot tangan =) Kalau gi mamak, habis jari jemari ku kena panas ngan lekit kena telo!

    I loves their curry mee and of course the Ho Fun! Then hot choc dia pon besh, sangat thick. Gjie loves the toast. I don't, unless without kaya. The french toast awesome too! But request buat atas brown bread.

    Popia and samosa pun besh makan panas panas. me and my other buddy - Liza, kalau pegi sana kalau tak sampay 8 plate benda tu, tak sah! 4 plates for each!!!

    Lain sebab, hmmm... Ramai orang and besh cuci mate *ngee*

    ReplyDelete
  20. doll - har! puas hati... siap detail lagik! hehe.

    i suka sangat white coffee dia. sekarang ni tengah giler dia nye root beer float! sangat asyik! :)

    dah try wantan mee? menu baru. sangat sedap! dumpling dia... pergh... meleleh air liur!!!

    nanti sabtu ni nak ajak dia try la breakfast situ... sebelum badminton :)

    ReplyDelete
  21. Hehehehe... kan da hampir sratus patah perkataan tuh! *perasan*

    i tak minum coffee so I dono but Daddykins suka kopi kat situ. Kaw katanyer! Gjie memang hantu kopi. Kalau tak silap yang hazelnut tu. Lom try lak rootber tu but macam menarek je *slurp* Nak try jugak la nanti.

    Wantan mee, da try. Ok la, nothing to shout about. Kata Gjie, macam Indomee goreng! Hhahahaaa!!! Oh ya, we love the curry ayam makan cicah ngan toast. Ice cream toast pon besh! Yumss!!!

    Breakfast selalu tak dapat cuz my morning selalunya start at 2pm! hahahhaa... have fun sabtu ni =)

    ReplyDelete
  22. doll - hazelnut tu macam manis je... ari tu try hot nye.

    indomee??? haha nak kena jijie ni! :P ice cream toast dah try... sedap! :) curry mee and hor fun dia pun mengancam... haiz macam mana la dear nak kurus kan... asyik kena teman perut badak yang suka main badminton ni... hahahahaha!!!

    alamak! best nye bangun 2pm! i je kena bangun 6am esok! bosan :(

    p/s: dia tengah bebel suro mandi... da lewat :P

    ReplyDelete
  23. Kesian dear you... takpe la, sacrife utk perut Faisal yang kejam!

    Dah dah dah! Go mandi!
    Esok sambung lagi. Send my love and warm hugs to dear *mwah*

    ReplyDelete
  24. doll - haha! dia yang hasut okeh :P

    hehe da mandi... lapar! :( khamis nak apply leave nak kena setel assignment! lupa pula accounting :(

    ReplyDelete
  25. Dia yang hasut, pastu dia yang complaint? Hmmm... Tak paham :|

    Lapar, I pon lapar la kat sini tgk gambo masa I update my blog tadi *nyampah la* Nak buat sandwich la jap lagi. The best sandwich in the world! Hahhahaa...

    Alamak, cemana leh lupa lak pasal assigment ni? *babab kang*

    ReplyDelete
  26. doll - tu ler. seronok sangat jalan2. takpe2... nak fokus ari ni... kasi setel :)

    pernah makan poori tak? :)

    sedap tau!

    lupa pula bawa camera :( ada dkt rumah keith.

    ReplyDelete
  27. Poori? Tak penah... Apa tu?
    Cemana ghupe dia? Rasa cemana?

    ReplyDelete
  28. doll - rasa macam tepung karipap dan capati sikit :) nanti you datang penang i bawa you try... tp ada masa breakfast je :P

    ReplyDelete
  29. joe - where is mine? :)

    ReplyDelete
  30. Nakkkkkkkkk!!!
    Saje je kan, bagitau satu satu...
    Huish budak ni *buek*
    Oh ya, nak try roti bakar jugak la and also Kapitan?! *slurp*

    ReplyDelete
  31. haha tandoori yang sangat sedap!

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...