Share your travel experience!

Saturday, April 30, 2011

Sambal tumis udang petai

I have been craving this for so long! Thanks mum :-)

39 comments:

  1. keith9:08 PM

    yummy!!! :)

    ReplyDelete
  2. keith - thought you don't eat petai?

    ReplyDelete
  3. small kucing - hehe you like petai?

    ReplyDelete
  4. keith9:34 PM

    only sambal tumis udang petai :)

    ReplyDelete
  5. Keith - aik. Haha wanie pun dah start makan. Bagus2.

    ReplyDelete
  6. sambal udang yummyyyy

    ReplyDelete
  7. hahahahaha,
    Keith dah pandai mkn petai ker?
    hihihihi...

    bole gang suda:)

    nyum nyum

    ReplyDelete
  8. cw - haha yep. dia cakap kalau masak dengan sambal udang je!

    ReplyDelete
  9. oeh mcm tue plak,
    kalau mcm tue,
    nanti kalau mama masak,
    bole letak xtra petai kan,
    lalalalalala:)

    ReplyDelete
  10. cw - tak makan, sumbat! haha

    ReplyDelete
  11. amboi sumbat sudahnya,
    hahahaha

    ReplyDelete
  12. cw - hahahaha... nanti kami nak pi celebrate mama.

    ReplyDelete
  13. owh really?
    on 21st nie:)

    ReplyDelete
  14. Cw - how's the plan?

    ReplyDelete
  15. faisal,

    ok mcm nie,
    kita celebrate kat Old Village,
    next time br kami masak2 kat umah...

    tapi i x bgtau mama tau kata u ngn Keith nak dtg,
    kita bikin suprise....

    ok x:)

    ReplyDelete
  16. Ok je :-) time? Date?

    ReplyDelete
  17. memandangkan hari tue jatuh hari Sabtu,
    kita buat masa dinner ok x?
    best skit,
    hihihihi

    amcm

    ReplyDelete
  18. eh lupa plak,

    kita buat ari Sabtu
    21hb Mei
    jam 8 mlm...

    nanti i nak order cupcake lah,
    apa pendapat u?

    ReplyDelete
  19. Ok juga :-) cupcake tak perlu. Secret Recipe beberapa potong dah memadai :-)

    ReplyDelete
  20. Nanti I tanya best friend I ok?

    ReplyDelete
  21. hurm,
    ok jugak....
    tanya best frenz u pasal apa?

    ReplyDelete
  22. owh ok,
    apa2 let me know okeh:)

    ReplyDelete
  23. orait,
    so kita jumpa on 21st may nie okeh,
    jam 8 mlm dari rumah i ok,
    hihihihi...

    i cuma akn bgtau mama bila korang dah sampai saja ok,
    hihihihi....

    ReplyDelete
  24. Ok hehe tak beli hadiah lagi.

    ReplyDelete
  25. i pun x beli apa2 lagi utk mama,
    huhuhuhuhu.....

    adoilah,
    pening jugak nie,
    lalalala

    ReplyDelete
  26. cw - apa yang dia suka ek?

    ReplyDelete
  27. alamak,
    setahu i mama nie jenis x kisah,
    asalkan brg tue utk wanitalah,
    jgn plak u cari utk lelaki,
    hahahahahahaha...
    (just jocking)


    i pun tgh fikir gak nie,
    nak beli apa kat mama

    ReplyDelete
  28. i sendiri pun x der idea okeh,
    x tau nak bg apa nie,
    huk huk huk

    ReplyDelete
  29. Bagi kasih sayang je :-)

    ReplyDelete
  30. tang tue mmg kena bagi selalu,
    nie nak kasi gift yg nampak,
    lagipun sethn sekali kan,
    hihihihi

    ReplyDelete
  31. u,
    jadi yer 21hb nie,
    jgn lupa plak

    ReplyDelete
  32. Matthew7:14 PM

    This will not work as a matter of fact, that's what I consider.
    free games

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...