Share your travel experience!

Thursday, August 28, 2008

Our Lovely Parliament





Wow! Don't you think these videos are great? @bising

56 comments:

  1. iskh2.. what a chaos he made.
    He's just such a jerk one.. yikes.

    ReplyDelete
  2. zaza - hehe... he is smart in disguise? ops!

    ReplyDelete
  3. dia tu mmg kurang ajar, tgk muka dia je aku dah meluat walaupun aku x berpihak mana2 parti tapi mmg aku x suka dgn dia sbb cara dia.

    berlagak sbb menantu PM, pergi mampos le muka dia, aku doakan dia mati kena bunuh je dgn penyokong parti pembangkan... Amin!

    ReplyDelete
  4. nnti blik koja aku nonton... dh lambat la beb.. 6.50am dah!!

    ReplyDelete
  5. hurm...irritatitng sungguh la...ni la namanya kalo politik kroni2...

    ReplyDelete
  6. Babi Negara???? =)) tau marah....

    btw...nih la scenario parliament kita...hebat kan??huhuhuu

    ReplyDelete
  7. Wah! U also become politikus blogger now kah? Must be Joseph's influence. LOL!!!

    ReplyDelete
  8. suituapui: Our daily lives dictated by the government policies. The government policies dictated by the politics. Hence, the importance of politics.

    Behold! Politics is everywhere whether you like it or not.

    ReplyDelete
  9. That was kinda funny! hehehe ;o)

    ReplyDelete
  10. Salam...huh... mengeluh nih...still NO KOMEN bro...pelik, lucu but this is true...human being!!!

    ReplyDelete
  11. It's the reason why I decided to stop watching the parlimentary sitting - a bunch of idiots wasting time discussing matter irrelavant to socio-economic problems in the country. People like Khairy, Bung Muhktar, Nazri Aziz, Karpal Sing & Lim Kit Siang, etc. should be banned from the sitting. Better if rakyat decides not to vote for them during election!!!!!!

    ReplyDelete
  12. ahahaaaaa... no komen... :D

    ReplyDelete
  13. Leosabri – Hehe marahnya bro! Sabar bro… jangan marah sangat nanti kena darah tinggi :)

    Tapi saya sokong apa yang bro cakapkan. Kadang-kadang saya rasa dia tidak sopan dengan mengeluarkan kata-kata kesat terutamanya di dalam parlimen. Apa yang dikatakan oleh beliau tanpa disedari telah menyentuh sentiment bangsa dan agama. Kita yang tak study di Oxford pun tahu adab inikan pula yang study tinggi-tinggi di Oxford tuh.

    Kamal – Selamat menonton bro!

    Wahidah – Macam mana rakyat nak pilih dan pangkah kalau macam ni la tingkah laku wakil BN? Pula tu, result undi dia mula-mula kalah, lepas tu boleh menang pula? Hmm harap-harap kes Election Part 2 tu tak berlaku di Rembau lah. Wallahualam…

    Riena – Tu pasal. Kalau sakit telinga bila orang kata dekat kita, kenapa pula kita dengan sesuka hati nak kata dekat orang dengan perkataan yang biadap?

    “Put yourself in his shoes” if it is hurt, then why do it?

    Suituapui – No lah! Election tsunami came back to Penang. I enjoy the heat :)

    Joseph – Oi! Join politic lah… want? Lol.

    Tammy – Hehe I hope this is not an insult to Oxford!

    Wanhidayat – Hmm macam mana nak kata human being bila dia simply mention pasal er… you know…

    Ismail – I guess they watched too much of Japanese Parliament scenario? Lol.

    Ej – Ala… Ej bukan pi undi pon kekeke…

    ReplyDelete
  14. hehehe...
    lawak tol ar KJ tu...
    dalam parlimen pun nak jadik joker..
    huhuhuh....

    rajin² ar bincang pasal masalah rakyat....hmmm~~

    ReplyDelete
  15. cry - tu pasal... bagi aku dia tak la brainles macam orang lain cakap... cuma sombong dan rude.

    buang masa kan kalau sembang pasal benda mcm neh dalam parlimen? patut lah ada orang tertidor kan?

    ReplyDelete
  16. 'reply' kepada komen sedara pada 'posting' - Aduan - Maaf yea... ;-)

    haaa! tau x pe, bukan semakin teruk tapi sememangnya teruk.

    so apa lagi? sila buat aduan ke Bank Negara dan Cc aduan itu kepada CIMB.

    sekiranya tiada sebarang tindakkan dari ke 2 2 belah pihak itu, tindakkan selanjutnya akan disusuli kelak.

    dont worry, LeoSabri sedia bantu. ;-)

    ReplyDelete
  17. leosabri - bro memang best! kalau masih tiada tindakan susulan... saya akan maklumkan :)

    ReplyDelete
  18. Yes, tapi underwater la! (",)

    ReplyDelete
  19. hello faisal how are you im here to say thank you for dropping by at my blog and im here to bring back the courtesy i put your link already in my blog roll so that i can visit you here oftenly
    have a great day and God bless

    ReplyDelete
  20. baru blik keja.. ponat hari ni.. nasib baik ader video mr bean kt sini hehe!! layan jgn x layan..

    p/s: jgn diorang bertumbuk dlm parlimen dh la..

    ReplyDelete
  21. gossip - brp ek price... kalau best nak jugak lah!

    bluedreamer27 - thanks blue. i will visit yours often too :)

    have a great day ahead!

    kamal - hehe bertumbuk mcm negara jepun ke?

    ReplyDelete
  22. PKR - Projek Khinzir Raksasa

    Can't stop laughing about this ! Hahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  23. saya sampai taktau nak komen apa lepas dah tgk video tu. huu.. macam budak2 pn ada bila tgk diorang ni. hmm..

    ReplyDelete
  24. ann - lol... pay attention to another short form for PBN

    ixora - ya, nampak tak profesional walaupun semua bergulung-gulung ijazah ada :) diam tak bererti kalah :)

    ReplyDelete
  25. Cube ko gi kat Gurney, around 2K. I bought mine at that price, now maybe lagi murah kot?.
    Try la gi tanya....

    ReplyDelete
  26. Ha ha. I thought we no longer "Pandang Ke Timur".

    ReplyDelete
  27. gossip - oh dekat Gurney? tingkat berapa ek?

    ismail - i don't think western act that way lol...

    ReplyDelete
  28. hehe.. klakar btol!! ops.. ada assignment la bro. mai amik copat sebelum terlambat!!!

    ReplyDelete
  29. kamal - jangan tag sudeh! haha... jap gi lepas makan aku check it out :)

    ReplyDelete
  30. Elok skit brader jgn kutuk awek aku!
    Misha tu elok je 'T' dia tu... Jgn dok peleceh haaaaa! Hahahhaa.
    2K tu for 8g tapi boleh je 3g beb, no problem!
    Ala dari ko beli iPhone, baik ko beli HTC Diamond. Lagi bagus!

    ReplyDelete
  31. gossip - hehe :P ok² misha superb :P

    eh tapi asal ko beli iphone gak :P

    ReplyDelete
  32. Ala aku ske brand Apple lah, macam cuteeeeeeeeeeeeeee gila. Cousin aku beli HTC not bad jugak.. Depends la pada minat kau. Hehe

    ReplyDelete
  33. gossip - hehe aku pun minat apple... but apple agak mahal :P so kalau aku tak boleh beli apple... aku makan apple je lah! tapi under water 2k ek? if original di kedai berapa? dah ada di pasaran ke? (",)

    ReplyDelete
  34. Takde kat pasaranlah! Kalau ada dan tentu aku beli yang ori. Aku dh ada ipod touch, 8g dalam MYR1340. Best wooo! Nanti aku dah kerja boleh la beli Mac Book. Niat tu penting bro!!

    ReplyDelete
  35. gossip - hehe betol²... niat tu penting... goal tu penting... :)

    ReplyDelete
  36. Macbook, yup. Nak Macbook Air, yang nipis tuuuu lawa bro!! Hehe.. Tapi kalau aku posting Labuan december ni aku beli keta dulu laaa! Lagi penting.

    ReplyDelete
  37. gossip - eh bukan dah pakai getz ke? berapa biji kete nak pakai neh?

    ReplyDelete
  38. Haiyoh mana ko tahu nih??
    Adakah aku cakap di blog? Rasanya tidak. Confuse nihh!

    ReplyDelete
  39. gossip - ops! ekeke...

    ReplyDelete
  40. Kan!??!~! Tak lah warna grey. BMW? Mana mampu lah! Nak gen2 je. Gen2 cam cute (",)
    Ok x

    ReplyDelete
  41. gossip - gen2 tak best lah... baik swift :P

    ReplyDelete
  42. Swift tak mampu le.. Mahal wooo. Ko takpe laa gaji riban riban (",) Huuhuh.
    Baik Jazz! Amacam?

    ReplyDelete
  43. gossip - eh swift dgn jazz bukan beza sangat pon kan... tapi jazz better dari gen2 lah! hehe

    ReplyDelete
  44. Hehe tak mampulah, budget rm600 je sebulan utk kereta. Can't afford to pay more for a piece of wasted metal. Baik bayar ansuran rumah.

    ReplyDelete
  45. gossip - hehe betol²... tapi kan nak bergaya? :P

    ReplyDelete
  46. Eh.. Gen2 bergaya peeeee (",) Satria GTI pun smart :)

    ReplyDelete
  47. satria gti kete lama hehe... gen2 mcm ada yg kureng lah... sebab member² ramai gak pakai gen2

    ReplyDelete
  48. You saje je nak downkan semangat i kan?! I dah pasang niat leee!! Ishhkkkk

    ReplyDelete
  49. owh kalau dah pasang niat... teruskan je la... hmm hmm... tapi...

    ReplyDelete
  50. Laaaa ada tapi pulakk... Tapi apa ekk? (",)

    ReplyDelete
  51. kenapa tidak satria neo dah alang² nak sporty kan?

    ReplyDelete
  52. Emmm ruang belakang kecik lewww.. Tak puas nak baring-baring ke apa kew! Kecik kan?

    ReplyDelete
  53. amik persona la.. make up cantik gak!!

    ReplyDelete
  54. gossip - gen2 pon sama... kecik gak. siap kalau tinggi sikit takleh duduk belakang sebab rendah... kepala kene bumbung.

    kamal - beli je lah honda! hahaha :P

    ReplyDelete
  55. awesome vids! is this Malaysia? LOL

    ReplyDelete
  56. farah - haha! yes it is our lovely malaysia :)

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...