Share your travel experience!

Wednesday, March 23, 2011

Anda gila Foursquare?

 

Saya sekarang sangat GILA main Foursquare.

Tambahan lagi bila saya dapat tahu cara terbaik untuk main aplikasi ni.

Bagi yang aktif main Foursquare ni, anda adalah diingatkan bahawa jika anda ingin DELETE history, sila pastikan ianya tiada kaitan dengan Badge yang anda dapat. Jika anda delete, badge yang anda dapat ketika check-in akan hilang.

Jadi, hati-hati ye :)

 

Nota kaki: Saya memberi peringatan kerana saya sendiri dah kena tadi. Habis hilang beberapa badge saya. Bukan senang nak kumpul :(

10 comments:

  1. patutlah byk nau badge u kat FB,
    rupanya u skg dah gila badge Foursquare,
    hahahahaha:)

    ReplyDelete
  2. Just a bit I guess. :p

    ReplyDelete
  3. •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
    (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    (=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
    (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “tali timba ditarik perlahan
    terasa sejuk air perigi
    Ziarah blog tanda persahabatan
    insyaAllah hamba datang lagi”

    yupppm memang terperasan bdge kamu kat FB tu.... banyak betoiii...

    aku belum tahap fanatik untuk badge Foursquare

    ReplyDelete
  4. I'm not into 4sq. What's the purpose of collecting the badges? What do you gain from them? Also what's the purpose of revealing your location?

    ReplyDelete
  5. hehehehe...saya pun dh gila jugak walaupun 1st stage...:D nk check in ja bila2 kat mana2...sometimes smp x ingat pun....

    ReplyDelete
  6. tekkaus - haha you should!

    ReplyDelete
  7. afzainizam - haha saja mengisi masa lapang.

    ReplyDelete
  8. foong - reveal? haha. you have option to publish your location or not.

    what's the purpose?

    i share you one:

    "Thank you. We started in 1971 and are turning 40. You’ve earned this badge and a chance to win a $40 Starbucks card. Sweepstakes ends 3/12/11. For complete details: http://sbux.co/TributeBadgeRules"

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...