Share your travel experience!

Sunday, January 02, 2011

The Moon Represents My Heart

My favourite song at the moment. I love the way Leslie sings.

Rest in peace.

28 comments:

  1. Dropping by to wish you a Happy New Year.

    ReplyDelete
  2. Ocean Girl - Happy New Year Ocean Girl. Sorry that I haven't written anything about new year. Maybe I'm not ready to leave 2010, yet.

    ReplyDelete
  3. Welcome..Happy..New..Year
    ╔══╦══╗╔╦╗  
    ╚═╗║╔╗║║║║ 
    ╔═╝║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║║    
    ╚══╩══╝╚╩╝
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Wooooo bila dengar memang simbolik betul lahhh walau pun aku tak faham tapi mmg syok gak layan lagu ni... Mungkin ade sesuatu yang bermakna lagu ni buat ko yee

    ReplyDelete
  4. Afzainizam - Yep bro. Penuh makna buat aku lagu ni :-)

    Kalau mahu, aku boleh minta tolong kawan translate :-)

    ReplyDelete
  5. happy new year faisal..

    wahhh dah macam blog berita pulak sekarang.heheeee

    ReplyDelete
  6. Axim - Berita TV3? Haha. Happy New Year Azim :-)

    ReplyDelete
  7. rasanya leslie ni bunuh diri terjun dari hotel tahun 2003

    ReplyDelete
  8. Mohammad - Betul. Bunuh diri disebabkan depression.

    ReplyDelete
  9. admar..love the way he sing ajer tau..tamo love tang dia yg lain tau..ahaha dia dua alam....haha

    ReplyDelete
  10. Ayunda - Haha. Isk tak baik cakap macam tu. Dia dah tak ada.

    ReplyDelete
  11. Happy New Year Faisal :D

    ReplyDelete
  12. Welcome..Happy..New..Year
    ╔══╦══╗╔╦╗  
    ╚═╗║╔╗║║║║ 
    ╔═╝║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║║    
    ╚══╩══╝╚╩╝
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    eeemm Leslie Cheung...
    aku terbaca artikel tentang dia ni...
    baru aje...

    Depression! Many thanks to all my friends. Many thanks to Professor Felice Lieh-Mak (Cheung's last psychiatrist, 麥列菲菲). This year has been so tough. I can't stand it anymore. Many thanks to Mr. Tong. Many thanks to my family. Many thanks to Fei-Fei (Lydia Shum Din-ha). In my life I did nothing bad. Why does it have to be like this?
    dia menulis catatan ini sebelum melompat dari lantai 24 Mandarin Oriental Hotel, Hongkong
    ~~ Leslie Cheung, aktor Hongkong, d. April 1, 2003

    ReplyDelete
  13. Small Kucing - Happy new year :-)

    ReplyDelete
  14. Afzainizam - Depression kan?

    ReplyDelete
  15. ,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Dia ni berbakat besar tapi tu lahhhh tak tahan depression.... aku rasa pun mmg teruk tu punca dia jadi cam tu dah lama pendam bertahun-tahun tu yang tak tahan dah tu terjun bangunan habis problemmm....

    ReplyDelete
  16. Betul. Kadang kita tak boleh nak tuduh macam-macam sebab kita tak berada di tempat dia. Bukan nak sokong apa yang dia buat cuma kita tak perlu nak menuding jari.

    Depression ni sangat bahaya sebab kadang-kadang kita pun tak tahu kita sebenarnya salah seorang pengidap.

    ReplyDelete
  17. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    ko deprassion tak kalau jadi cam dia tu....

    ye lahhh mananya tak sedar sebab ianya berlaku dalam senyap tanpa kita minta berlaku...

    ReplyDelete
  18. Memang depression kalau jadi macam dia. Sebab tu orang yang ada depression ni kena ambil ubat dari doktor untuk menenangkan.

    ReplyDelete
  19. Sedap alunan dia cuma tidak faham mksd yg disampaikan hehehe..;)

    ReplyDelete
  20. Apezs, senikata nanti saya letak dalam blog :-)

    ReplyDelete
  21. mesti makin bz skrang kan..sbb blog korang update..:)

    btw.wai dh dpt hotel utk stay di penang nanti..tq for ur info..:)

    ReplyDelete
  22. Wai, eh mana ada update blog :-) ok nanti apa-apa inform awal

    ReplyDelete
  23. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    hhaaa kalau ambik ubat penenang berlebihan pun boleh bawak maut...

    kalau sakit jiwa pun makan ubat.... metadon pill woooo mmg power tu....

    tapi kalau sihat tak ade apa apa tu yang di panggil pil estecy ..

    mungkin diorang gak deprassion gak kut...

    ReplyDelete
  24. Eh tu pil penenang ke pil ice? :-)

    ReplyDelete
  25. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Assalamualaikum
    Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

    hahhhhh betul pil ice....

    budak budak muda dah mula ambik dadah nak hilangkan deprassion....

    issshhhhh jangan buat kerja gilerrr lahhh .... mula mula suka suka pastu bila pil menguasai diri lain jadinya karang

    ReplyDelete
  26. Betul tu. Remaja sekarang ingat fun je. Tu yang ramai rosak akhlak.

    ReplyDelete
  27. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Biar betul kalau setakat Deprassion takkan lahhh sampai nak ambil ice kan.... ilang akal ape.... kalau kantoiii masuk locap dulu Balai citer heret mak bapak jamin anak.... menyusahkan lahhh

    ReplyDelete
  28. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    EEEEMMMMM aku ade terbaca artikal sekarang banyak budak2 sekolahhh deprassion plakkkk boleh jadi sakit jiwa.... dah banyak kes ni...

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...