Share your travel experience!

Saturday, August 21, 2010

Hung

imageIt was suggested by a friend of mine -- KKSIM. Downloading it now, online. If it’s good, I might get the whole series at the nearest DVD store soon :)

28 comments:

  1. This is a funny movie? Gigolo?

    ReplyDelete
  2. tekkaus - it's not a funny movie. yeah gigolo :P

    ReplyDelete
  3. aiks...gigolo...hmm...*evil grinz* gonna ask my friend to download for me :p

    ReplyDelete
  4. Wuiks? Gigolo story...interesting... like Belle Du Jour but male version?

    ReplyDelete
  5. smallkucing - haha you should! i'm downloading the 2nd episode of season 1 now :)

    ReplyDelete
  6. cleffairy - eh, i do not know about belle... good one? :)

    ReplyDelete
  7. Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
    ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uppppssss gigolo ni banyak duit kut.... kerja giler lahhhh boleh cerai berai rumah tangga jangan ade orang ketiga macam gigolo ituuu

    ReplyDelete
  8. not familiar with this ...
    bujt it looks very interesting

    ReplyDelete
  9. afzainizam - hehe tak tahu lagi income banyak ke tak. jap nak tonton movie tu dulu :)

    ReplyDelete
  10. blue - you should watch then :)

    ReplyDelete
  11. Do tell if it's good... might just wanna give it a try!

    ReplyDelete
  12. terra - oh ok :) haha i will keep mouth shut :P

    ReplyDelete
  13. keep downloading. takyah beli. hehe. :P

    ReplyDelete
  14. cahaya - betul, jimat! hehe.

    ReplyDelete
  15. best ke jd GIGOLO eik..uik..sensitip2..kena tgk citer ne br tahu kot..:P

    ReplyDelete
  16. wai - kesian dia. wai kena tengok baru tahu kenapa. perangai dia pun berubah. tengah tengok episode 6 season 1 :)

    ReplyDelete
  17. OK, u watch it and maybe do a review here : )

    ReplyDelete
  18. nak pinjam gakkkkkkkkk! hahahaha

    ReplyDelete
  19. Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
    ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Eeemmmm kalau jadi gigolo ni hasil wang kita yang gunakan itewww tak halal...

    isshhhh senang di dunia di akhirat belum tentu dudok senaang kan...

    ReplyDelete
  20. axim - haha aku download je :)

    ReplyDelete
  21. foong - hehe i will for season 1 soon :)

    ReplyDelete
  22. ted - hehe download le. macam mana nak pinjam? :P

    ReplyDelete
  23. afzainizam - dia mula-mula memang taknak. tapi dia sedih sangat bila anak dia nak pergi tengok konsert pun dia tak mampu nak bagi 50 dollar. macam-macam juga la dia try before jadi gigolo :)

    ReplyDelete
  24. .•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
    ----==--Kami Mengucapkan---==----
    Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
    '•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

    EEEMMMM... Macam-macam hal ye manusia sekarang ni ye... tapi kalau tukar mata wang Malaysia ... 50 dollar tu mahal ye... aku pun tak mampu wehhhh

    ReplyDelete
  25. afzainizam - hehe kita anggap le 50 dollar tu rm50 kalau kita bayangkan perkara tu berlaku di Malaysia :)

    ReplyDelete

Thank you for the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...